Dit herken je vast wel: je wilt graag wat kilootjes kwijt maar je weet eigenlijk niet welk dieet je zult gaan volgen. Er zijn zoveel diëten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De ene dieetgoeroe na de andere volgt elkaar op en allemaal denken ze het ei van Columbus gevonden te hebben.
De ene zweert bij koolhydraatarm en zegt dat we maar zoveel mogelijk eiwitten moeten eten, een ander roept dat je een bepaalde combinatie van voedingsstoffen moet vermijden en weer een ander meent dat we moeten gaan eten zoals onze voorouders dat deden. En wat te denken van alle afvalmethodes die er zijn waarbij je veel geld moet neertellen voor shakes, repen, pilletjes of drankjes?

Al deze lijnmethodes zullen waarschijnlijk wel tot gewichtsverlies leiden, maar is het ook gezond voor je? krijg je wel alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen? En wat als je ermee stopt? Vaak gaat het nog eventjes goed maar zodra je de teugels weer wat laat vieren zit je voor je het weet weer op je oude gewicht, of zelfs daarboven. Het welbekende jojo-effect.


GA NIET OP DIEET!! MAAR EET BEWUST, GUN JEZELF EEN GEZONDE LEVENSSTIJL WAAR JE DE REST VAN JE LEVEN PLEZIER VAN HEBT!


Door mijn opleiding weet ik dat diëten niet de oplossing is; gezond en verantwoord eten en bewegen wél.
Een Gewichtsconsulent gaat een traject met je in waarbij ze je inzicht in goede voeding geeft. Gewone voeding die je altijd al eet. Maar alleen niet méér dan je nodig hebt, op de juiste tijdstippen en in de goede proporties, met een goede verhouding van koolhydraten, vetten, eiwitten en natuurlijk de vitamines en mineralen die je hard nodig hebt om je gezond en fit te voelen. En dat kun je altijd volhouden! Je zult je er zekerder, fitter en gezonder bij voelen en het allerbelangrijkste: met een blijvend resultaat.


SOMS ZIJN HET DE KLEINE VERANDERINGEN DIE AL HEEL GOED HELPEN. LAAT MIJ JE DAARBIJ BEGELEIDEN WANT SAMEN GAAT HET BETER!

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek 06-29159959