Gerdien Weezepoel

gerdienEven voorstellen...  

Mijn naam is Gerdien Weezepoel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente voor volwassenen en heb daarnaast ook de opleiding begeleiding en coaching van kinderen succesvol afgerond. Ik ben ingeschreven bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten.
Ik heb mijn praktijk in de Hoofdstraat 57, 4471 AH te Wolphaartsdijk. Op verzoek bezoek ik ook cliënten thuis.

Een BGN gewichtsconsulent mag gezonde volwassenen en kinderen begeleiden.  Dit betekent dat ik mensen met medische complicaties zoals diabetes, darmafwijkingen, stofwisselingsstoornissen, allergieën en eetstoornissen moet doorverwijzen naar een diëtist, arts of specialist.

 

 

Mijn logo en visitekaartje          

                                                                                                                                                                                                   


Mijn logo en visitekaartje zijn ontworpen door Andrea van Keulen, studente aan de Kunstacademie.  Ze legt zich vooral toe op fotografie en grafisch ontwerp en heeft daarin inmiddels een eigen bedrijf: www.photodray.nl
De sinaasappel wilde ik graag in mijn logo verwerkt hebben. Ik vind het een heerlijke vrucht, het zit vol vitaminen, mineralen en vezels, zijn heel veelzijdig in het gebruik en bovendien zijn ze oranje, wat ik een prachtige kleur vind!

Mijn slogan is: “Bewust eten maakt het verschil"


Steeds maar diëten leidt er alleen maar toe dat je steeds meer gespannen bezig bent met eten. Je voert regelmatig een innerlijke strijd tussen ‘niets lekkers mogen eten’ en ‘lekker toch alles willen eten’ .
Door bewust te eten focus je je niet alleen op wat je eet, maar ook op hoe en waarom je eet. Het gaat om je manier van eten, de rust en ruimte die je jezelf gunt, en de redenen waarom je eet. Bewust eten vergt een duurzame omslag in denken en doen. Je leert het niet van vandaag op morgen; het gaat stap voor stap. Maar als je het onder de knie hebt, helpt het je voor altijd. Met bewust eten val je langzaam maar zeker af. Het jojoën houdt definitief op. En heel belangrijk: je krijgt veel meer energie en bent meer tevreden met jezelf.