Individuele begeleiding

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik je wat je van mij kunt verwachten en wat mijn werkwijze is en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Uiteraard wil ik ook graag van jou weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Als we het samen eens zijn over een behandeling, dan maken we meteen een afspraak voor een Intakegesprek.

 

Intakegesprek

Het is voor mij belangrijk dat ik een duidelijk beeld krijg van je eet- en beweegpatroon,  daarom ga je eerst een week voor je intakegesprek een eetdagboek bijhouden.
Daarna volgt dus het intakegesprek. We bespreken je gezondheid, je eetgewoonten, motivatie en doelen. Dan word je gewogen en doen we een complete lichaamsanalyse.
Met al deze gegevens kan ik een voedingsanalyse maken en voor jou een persoonlijk voedingsadvies met gezonde (met ruimte voor soms wat minder gezonde) voeding, waarbij je gegarandeerd bent van alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Ook maken we een compleet behandelplan waarin we realistische doelstellingen zetten qua afvallen én beweging.  Deze dingen worden tijdens het tweede consult besproken.

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we hoe het de afgelopen periode is gegaan. Verder komen verschillende onderwerpen aan bod met betrekking tot gezonde voeding, beweging, gedrag en leefstijl gericht op jouw vragen, problemen en persoonlijke situatie.
Een complete behandeling bestaat uit een kennismakingsgesprek, intakegesprek, uitgebreid consult met advies en 9 vervolgconsulten. De tijd tussen de consulten bespreken we samen, maar gemiddeld duurt een behandeling zo tussen de 4 en 6 maanden.

Privacy

Het spreekt vanzelf dat ik je  privcay en persoonlijke gegevens veilig, zorgvuldig en vertrouwelijk zal behandelen en dat de gesprekken die we zullen voeren vertrouwelijk zullen zijn en altijd binnenskamers zullen blijven.